Przejdź do treści
  • HGT.02
  • Zeszyty ćwiczeń
  • Repetytorium i testy egzaminacyjne
  • Zbiory zadań
  • Pracownie
  • Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów
  • Język obcy zawodowy

Kwalifikacja HGT.02

Przygotowanie i wydawanie dań

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. Część 1

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. Część 2

Sporządzanie potraw i napojów. HGT.02. Część 1

Sporządzanie potraw i napojów. HGT.02. Część 2

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Zeszyty ćwiczeń

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 2

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. Część 1

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. Część 2

Repetytorium i testy egzaminacyjne

Repetytorium i testy egzaminacyjne. TG.07/HGT.02

Zbiory zadań

Zbiór zadań z gastronomii

Pracownie

Publikacje do praktycznej nauki zawodu

Pracownia gastronomiczna

Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów

BHP w branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1

Prowadzenie działalności gospodarczej

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Język obcy zawodowy

Język angielski zawodowy dla technika usług kelnerskich i technika żywienia i usług gastronomicznych

Język niemiecki zawodowy w gastronomii

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 9:00-17:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content