Przejdź do treści
  • T.3
  • Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów
  • Język obcy zawodowy

Kwalifikacja T.3

Produkcja wyrobów piekarskich

Magazynowanie surowców piekarskich

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta

Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów

BHP w branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2

Prowadzenie działalności gospodarczej

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Język obcy zawodowy

Język niemiecki zawodowy w gastronomii

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 9:00-17:00
Napisz do nas wiadomość
[email protected] Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content